LOVISA DE GEER

The World Citizen

5 skönhetsmåsten i min packning

Mitt handbagage är väl genomtänkt när jag reser och  jag är extremt noggrann med vilka skönhetsprodukter jag packar med mig i min necessär. Nedan listar jag 5 av mina måsten som flyger med mig jorden runt just nu.

 

lip

 

Jag har testat snudd på alla läppbalsam på marknaden och äntligen har jag hittat en riktig favorit! #LipGlam är det perfekta ressällskapet. Det har nämligen ett gäng med funktioner utöver att mjukgöra läpparna. #LipGlam fungerar även som nagelbandskräm, highlighter, läppstifts-primer, ögonkräm och mycket mer. Älskar att det dessutom är 100% naturligt.

 

dna1

 

Namnet Beauty Sleep Serum säger väl allt!? Ett serum från dr. brandt som vrider tillbaka hudens interna klocka och hjälper den att reparera sig snabbare under natten. Perfekt för en långflygning.

 

ea

 

En ansiktsmask och peeling i ett är precis vad Elizabeth Arden Pro Illuminating Enzyme Mask är. En multiprodukt som är perfekt att använda efter en flygresa. Den är både exfolierande, återfuktande och lugnande.

 

dna2

 

En nattkräm som ger maximalt med fukt… låter som en dröm. En dröm är just vad det här är. DNA Dream Night Cream kapslar in fukt i huden och ger den näring medan du sover. Jag brukar lägga över lite kräm i en mindre burk och ta med mig ombord för att använda tillsammans med serumet från dr. brandt.

 

elemis

 

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm går att köpa i en smidig reseförpackning. Det här är ett rengöringsbalm som är perfekt att ha med sig på resan. Fungerar utmärkt som ansiktsmask också.