LOVISA DE GEER

The World Citizen

Kontakt

Lovisa de Geer
The World Citizen

Efter flera år utomlands, bland annat Schweiz, New York och Sydney bestämde Lovisa de Geer att ta sitt resande på allvar och göra karriär av sin passion. Idag är Lovisa en av Sveriges ledande reseexperter och – skribenter. Kolumnen ”Världsmedborgaren” i Svenska Dagbladets A Perfect Guide blev startskottet för en spirande resekarriär och Lovisa gick sedan vidare till att bli resekorrespondent för prestigefulla Forbes.com/Startle.com.

Hon driver även den egna sajten worldcitizen.se där hon delar med sig av insidertipsen du inte hittar någon annanstans. Hotell, restauranger, shoppingmeckan, barer, caféer och ovanliga sevärdigheter är bara några av de saker du kan finna bland Lovisas tips. Det är här du hittar de okända och genuina hål i väggen en sann resenär törstar efter. Både sajten och tipsen är lättnavigerade tack vare en kartfunktion som guidar till Lovisas bästa tips i över 30 städer och resmål. Som skribent jobbar Lovisa som krönikör i den månatliga Scandinavian Traveler, tillika Sveriges största livsstilsmagasin. Hon har även skrivit för HM Life och jobbar kontinuerligt med SAS och American Express. Utöver detta har Lovisa uppdrag som bland annat reporter för Polarpriset i juni 2016, programledare för sitt alldeles egna web-reseprogram samt gjort filmer för uppdragsgivaren SAS.

I samarbete med American Express kommer hon att guida dess premiumkunder rätt när det ska ut och resas, vilket Amex-kunder tendera att vara bra på. Erfarna kunder är naturligt kräsna och förtjänar därför den bästa vägledningen och då finns ingen bättre än Lovisa för jobbet. När hon inte sitter med datorn i högsta hugg i en flygplatslounge, flygplansstol eller ett hotell så hittar ni Lovisa i skidbacken eller varför inte på alptoppsrestaurangen med ett välförtjänt glas rosé.

lovira_de_geer

lovisa@worldcitizen.se

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.