Världens bästa takterrasser!

7.-Wythe

 

The Ides BarWythe Hotel är tveklöst den hippaste takterrassen i hajpade Williamsburg. Här trängs man med modeeliten, it-gäng, musiker, skådisar och modeller. Dessutom har The Ides den mäktigaste utsikten över Manhattan. Trendigare blir det helt enkelt inte!

 

berns

 

Berns Hotel Cocktail Club (eller BHCC som du säger om du är riktigt inne) är Stockholms mest undangömda takterrass med utsikt över hela Stockholm. Beställ vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling från hotellets room service-meny innan du sjunker ner i sofforna.

 

fasano

 

En riktig favorit bland fashionistas och supermodeller såsom Giselle Bündchen, Alessandra Ambrosio och Kate Moss är legendariska takterrassen på hotell Fasano i Rio de Janeiro. Den marmorinklädda infinitypoolen på taket har utsikt över hela Ipanema Beach. Här måste man beställa minst en färskpressad vattenmelon och ingefärsjuice. Det här är stället för dig som vill synas och bli sedd!

 

BIT0163low-1600x746

 

W Hotel, Terraza de Hotel Omm, Skybar på Grand Hotel Central, Terrat på Mandarin Oriental eller varför inte besöka Terraza de Arola på Hotel Arts? I Barcelona är det på taket det händer! Och det blir inte hippare än ett besök på något av dessa ställen. Räkna med trendig publik och skön musik.

 

bangkok

 

Det finns två takterrasser du bara inte får missa i Bangkok. Om du inte är höjdrädd förstås! Sky Bar på Lebua och Vertigo Rooftop Bar på Banyan Tree ligger båda minst 61 våningar upp i luften. Här kan du räkna med moderiktigt häng och en hel del hollywoodstjärnor.

 

1.-The-Roof

 

This it it! står det innan du tar hissen 29 våningar upp till hajpade The Roof, takterrassen på coola hotellet Viceroy i New York. Och man förstår varför; This is it! The Roof har alla ingredienser en riktigt schysst takterrass ska ha; trendiga gäster, grymma räktacos, cool fotokonst signerad Dalton Portella och utsikt över hela Central Park.

 

8.The-Norman

 

Tel Aviv är stekhett och stans chickaste takterrass hittar man på The Norman Hotel. När solen går ner vid infinitypoolen på kvällen flyttar alla en trappa ned för skönt loungehäng invid omtalade restaurangen Dinings. Om du vill synas och bli sedd i Tel Aviv har du hamnat helt rätt.

 

10.Rooftop-Cinema-

 

En bio under bar himmel på ett tak i centrala Melbourne. Kan det bli bättre? På Rooftop Bar & Cinema möts innefolket för att kolla på film och hänga ut. Dessutom kan detta vara bion med skönaste fåtöljer i hela världen.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.