Min lista på världens bästa flygplatser för shopping

lovis

 

Hur mycket älskar man inte flygplatser med roligt shopping och ett bra matutbud!? Här listar jag mina flygplatsfavoriter.

 

1. Heathrow, London

London Heathrow kan verkligen tillgodose ditt shoppingbehov. Vem kan motstå varumärken som Alexander McQueen, Boots, Bottega Veneta, Chanel, Kurt Geiger, Reiss, Smythson och Zara? Avsluta din shoppingrunda med asiatisk mat på Wagamama. Eller varför inte beställa en picknick från någon av restaurangerna på flygplatsen – det är den perfekta hämtmaten att ta ombord.

 

2. Kastrup, Köpenhamn

När jag reser mellanlandar jag ofta på Köpenhamns flygplats, Kastrup. Trots att jag inte är särskilt förtjust i mellanlandningar blir jag alltid överlycklig över att få tillbringa några timmar på den här flygplatsen. Jag gillar att H&M har en stor butik här, Hermès och Victoria’s Secret likaså.

 

3. Hongkongs flygplats, Hongkong

Balenciaga, Chanel, Dior, Givenchy, Prada, Valentino, Shanghai Tang, Moncler och Jimmy Choo är bara några få av de designermärken som man kan hitta på Hongkongs flygplats. Prova även Wellness Spa & Salon för en avslappnande massage innan du går ombord. Jag slår lätt ihjäl ett par timmar här.

 

4. Singapores flygplats, Singapore

Jag kan bara hålla med alla andra globetrotters: Singapores flygplats är den absolut bästa när det gäller shopping! Adidas, Burberry, Furla, Gucci, Kate Spade, Hermes, Kiehl’s, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu, Prada och mycket mer hittar man när man strosar runt på den här flygplatsen. Perfekt när man har en timme eller två tills nästa avgång.

 

timthumb.php

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.