Min guide till Paris trendigaste brunchrestauranger

 

image-573351a5ef4dc

 

Tesalong med rockig touch av New York

 

Miss Marple är en korsning av en brittisk tesalong och ett rockig café i New York. Miss Marple är känt för sin goda brunch där de nybakta sconesen med marmelad, chokladkakan och pannkakorna hör till mina favoriter på menyn. En brunchfavorit med härlig atmosfär och trendig publik.

 

Adress: 16 Avenue de la Motte-Picquet

 

fullsizerender

 

Franska frukostklassiker på australiensiskt vis

 

Hardware Société serveras franska frukostklassiker med en australiensisk tvist. Hardware Société har på kort tid gjort sig känt i Paris för sin service, snygga inredning och något annorlunda meny. Men framförallt är denna australiensiska pärla känt för sitt goda kaffe och sin Hummer Benedict.

 

Adress: 10 Rue Lamarck

 

wm

 

Moderiktigt och hälsosamt

 

Wild & The Moon är stället för dig som föredrar hälsosam mat. Här serveras färskpressade juicer, smoothies och andra nyttigheter. Naturligtvis är allt som serveras organiskt och glutenfritt. På moderiktiga Wild & The Moon beställer jag alltid (när beslutsångesten har lagt sig) en Coco Macaroon, en Blue Moon – Forever Young smoothie och en Glow Gorgeous juice.

 

Adress: 55 Rue Charlot

 

up

 

Stimmigt och nytänkande

 

Brunchen på Uptown känns nyskapande och är oerhört populär på helgerna. Stämningen påminner om livlig marknad och du ska vara glad om du lyckas haffa en plats på Uptowns charmiga terrass. Ett måste är att beställa Uptowns l’œuf revisité. Absolument incroyable

 

Adress: 18 Rue Francœur

 

fullsizerender-2

 

Prisvärt smultronställe 

 

När du väl har hittat till Poppy finner du ett prisvärt smultronställe där man lyckats skapa en oslagbar helhetsupplevelse. På Poppy njuter man verkligen, inte bara av den fräscha maten och färskpressade juicen utan även av stämningen. Mina favoriter på menyn? En nypressad Citronade och en Poppy’s Green.

 

Adress: 2 Rue Milton

 

img_3087

Foto: Miss Marple, Hardware Société, Wild & The Moon, Uptown,Poppy

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.