Tre fantastiska spahotell

 

1

 

Ett Indiskt paradis

 

Indiska Vana Retreat Malsi Estate är en kombination av ett ashram och en wellness retreat. Redan vid incheckningen blir du tilldelad en doktor och ett program speciellt utformat för just dig. På Vana lämnas inget åt slumpen. Här fokuserar man på fysisk, psykisk och spirituellt välmående. Vanas spa har ett brett urval av behandlingar. Något jag verkligen kan rekommendera är ayurvedisk Shiorodhara massage. En behandling med rinnande olja på pannan som jag fortfarande kan drömma om.

 

spa-indoor-pool_p

 

En storstads-oas värt att lägga på minnet!

 

I hörnan av 55th Street och 5th Avenue i New York ligger femstjärniga The Peninsula Hotel. Högst upp i byggnaden hittar du lyxiga The Peninsula Spa. Servicen, stämningen och den generösa spa-menyn gör detta till ett av Manhattans bästa span. En behandling jag verkligen kan rekommendera är The Spirit of Peninsula. Om vädret tillåter kan jag tipsa om Peninsulas takterrass men Manhattans bästa utsikt. En storstads-oas värt att lägga på minnet!

 

song-saa-samjamphoto-14-1

 

Lyxig paradis i Kambodja

 

Kambodja har snabbt seglat upp som en populär spa och wellness-destination. Här hör Song Saa till mitt absoluta favorit hotell. Glöm allt vad vardag och stress heter. När man checkat in på Song Saa så känns det nämligen långt borta. Song Saas prisbelönta spa har ett gäng med behandlingar som man vill prova. Efter den långa flygresan är 60 minuters fot och ben massage något att unna sig. För dig som vill testa en ny typ av behandling så ska du spana in Non-Surgical Face Treatment. Song Saa är ett lyxigt gömställe som jag gärna återvänder till.

 

13715993_1097181730349873_3022647281297713534_n

Foto: Vana Retreats, The Peninsula Hotel, Song Saa

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.