Supermodellernas hemliga gym i New York

Att öppna dörren till New York-gymmet Dogpound är som att kliva rakt in på Victoria Secret’s catwalk. Varje hörn av det Fabien Baron-designade gymmet är ockuperat av någon supermodell som boxas, lyfter skrot eller gör knäböj i takt till Rihannas monsterhit Work.

Dogpound ligger på hörnet av Canal Street och Renwick Street i stadsdelen Tribeca. Gymmet som startades av Kirk Myers och syskonen Dawin och Bren Pena har snabbt blivit New Yorks största snackis.
Allt började 05:45 på morgonen när skådespelaren Hugh Jackman, New York-börsens vd Tom Farley och några andra höjdare började samlas på diverse gym runt om New York för att gruppträna under ledning av Kirk Myers.
Ryktet spred sig snabbt och innan grundarna visste ordet av fylldes gymmet inte bara av skådisar och andra kända personligheter utan även av Victoria’s Secrets toppmodeller. Dominoeffekten var ett faktum – dit Victoria’s Secrets änglar går vill alla gå.

Dogpounds motto – ”Smash it” – får medlemmarna att köra hårdare och pressa sig lite extra. Jag vet, för jag har testat. Välj mellan personlig träning, gruppträning (i mycket små grupper) eller – som jag valde: Machine gun workout. En klass som blandar yoga, barre, kondition och bålstyrka. Passet är roligt, utmanande och mörbultande. Det viktigaste på Dogpund är att uppnå sina individuella mål och att ha roligt. Sedan skadar ju inte en neddeffad supermodell som motivation.

Motto: Let’s smash it!

Kända medlemmar: Elsa Hosk, Hugh Jackman, Nigel Barker.

Fakta: Dogpound, 1 Renwick Street, New York. Precis som namnet antyder är hundar välkomna.

Tre restaurangfavoriter i närheten

Locanda Verde @ 377 Greenwich St

Bubby’s Tribeca @ 120 Hudson St

Juice Press @ 415 Greenwich St

Foto: Dogpound NYC

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.