Spännande krognyheter i London

London-lovers, håll i er! Just nu avlöser restaurangöppningarna nämligen varandra i den engelska huvudstaden.

 

fullsizerender

 

Mitt första stopp blir stjärnkrögaren Alan Yaus – mannen bakom succéer som Hakkasan, Wagamama och Yauatcha – nyöppnade Park Chinois. Restaurangen bjuder inte bara på Londons bästa pekinganka utan även på skön livejazz och stans snyggaste inredning.

 

fullsizerender6-924x576

 

Ett stenkast bort på trendiga Berkeley Square ligger Sexy Fish, ett ställe för dig som gillar att se och synas. Den spanvänliga restaurangen gästas nämligen ofta av a-listers och it-gäng. På Sexy Fish får du inte missa sjöjungfrustatyn av Damien Hirst eller att beställa deras omskrivna cocktail Kalamasutra Martini.

 

fullsizerender-2

 

Londons hetaste kvarterskrog heter Casa Cruz och ligger i Holland Park. En cool argentinsk restaurang med hipp publik och härlig stämning. Beställ in ett gäng med smårätter och dela.

 

peyote

 

För riktigt god mexikansk mat och en puttrande partystämning är det Peyote som gäller. Glöm allt vad samtal heter. På Peyote är det snarare tequila och dans på borden som står i fokus. Men det har man väl aldrig tackat nej till?

 

barbary

 

Säkra kortet The Palomar har fått en systerkrog i Covent Garden, The Barbary. Ett ställe som tveklöst är värt ett besök. Missa inte deras ”pata negera neck”.

 

little-pitt

 

Älskar du thaimat? Då är det Som Saa som gäller. Missa inte heller Londons bästa pulled pork på nyöppnade Little Pitt i Soho. Godaste sushin äter du på The Araki. Men glöm inte att boka bord i tid. Väntelistan är lång, men det är värt det.

 

img_5207

 

Mig hittar ni sannolikt vid ett bord på nyöppnade Kiln eller  i det hemliga rummet Kitchen Table at Bubbledogs.

 

Foto: Park Chinois, Peyote, Casa Cruz, Barbary, & Little Pitt

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.