Härligaste incheckningarna i St Tropez

s6

St Tropez är verkligen en mytomspunnen pärla på rivieran. Här dricker du piscines (enorma glas med rosévin och is) på bordet bredvid Karl Lagerfeld och skakar rumpa med Kendall Jenner och Rihanna på legendariska Caves du Roy. Mina bästa hotelltips för dig som vill bo mitt i smeten?

s2 (1)

Det hippaste och mest happening hotellet i St Tropez är Hotel Ermitage. Här känns det lite som att checka in på West Hollywoods berömda Chateau Marmont. Om du inte checkar in så måste du smita inom för en drink eller middag på deras hajpade restaurang, Le TIGrr.

s5

Mitt i hamnen hittar man charmiga hotellet Le Sube. Här betalar man mest för läget och hotellets härliga balkong som vetter ut mot den fartfyllda hamnen. Även om du inte är gäst på hotellet så kan du smita upp på balkongen för en drink i eftermiddagssolen. Bästa spaningsläget i hela St Tropez!

s1

För dig som gillar att synas och se rekommenderar jag legendariska Hotel Byblos. Här är du verkligen mitt i smeten dag som natt. Det är nämligenn på Hotel Byblos nattklubben Les Caves du Roy huserar. Ett annat alternativ som är lite mer lowkey fast med grymt läge är Les Palmiers mitt på torget eller det riktiga budgetfyndet Les Lauriers.

s7

Vill du verkligen lyxa till det så kan jag rekommendera La Réserve, La Résidence de la Pinèd,Pan Daï Palais, Hotel de Paris eller Chateau de la Messardière.

FOTO:Foto 5: La Réserve

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.