Här är mina bästa tips i Los Angeles just nu

bild

 

LA dreamin’? Jag med! Den hippaste incheckningen i Tinseltown gör du just nu på Soho House nyöppnade hotell i Malibu, Little Beach House. Precis som alla Soho House-hotell bjuder Little Beach House på snygg inredning, charmiga rum, grym service, god mat och oslagbart häng. Bäst av allt? Hotellet ligger med fötterna i vattnet.

 

2-1038x576

 

När du ändå är i krokarna rekommenderar jag en middag i solnedgången på Nobu Malibu. Missa inte deras Seared Tuna Sashimi Salad, Lychee & Elderflower Martini eller deras Black Cod.

 

skarmavbild-2016-09-26-kl-17-07-03

 

Vill du spana kändisar så är det en lunch vid poolen på Beverly Hills Hotel, trädgården på Chateau Marmont eller nyöppnade Doheny Room som gäller.

 

14054144_888100661324055_4559297248622204160_n

 

Missa inte heller att prova stans bästa pastramismörgåsar på Langer’s Deli, godaste mex-veganmaten på Gracias Madre och en mac n’ cheese på innehaket The Nice Guy mest känt från filmen Magic Diner med Alicia Vikander och Anna Vintour. Även hajpade Ysabels och japanska Shibumi förtjänar en plats bland dina Los Angeles måsten.

 

skarmavbild-2016-09-26-kl-17-13-44

 

För dig som är i shoppingtagen rekommenderar jag att kika förbi svenska designern Anine Bings butik på W 3rd Street eller coola Ragdoll ett stenkast därifrån.

 

img_8484

 

En Los Angeles resa är inte komplett utan minst en hajk i Runyon Canyon, ett besök på stjärnfyllda Maha Yoga eller ett svettigt Soul Cycle Pass. Försök även att lyckas tajma en av Cinema Rooftops film-screenings på taket av Ricardo Montalbán Theatre, bättre bioupplevelse kan man bara drömma om.

 

img_8442

 

Mitt bästa tips till mina sisters? En heldag på Los Angeles bästa nakenspa (ja! Ni läste rätt) Olympic Spa i Koreatown. En upplevelse du sent kommer glömma! Kan man någonsin få nog av La-la-land? Inte jag i alla fall. Stop dreamin’ och åk!

 

Foto: Gracias Madre, Anine Bing, Soho House, Nobu

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.