Mina allra bästa wellness retreats

aro-ha-1

 

Letar du efter ett wellness retreat som verkligen kommer förändra dig och din inställning till livet? Då är det Aro Hā du ska sikta in dig på . Aro Hā, som ligger på Nya Zeland, erbjuder en resa för kropp och själ som är svår att toppa. På Aro Hā står mindfulness, yoga, andning och kost i fokus. Men aktivitetslistan utöver det kan göras lång. Aro Hā är helt all inclusive. Utsikten, upplevelsen och läget gör att du aldrig vill resa härifrån.

 

Itacare-1

 

Vila Barracuda är bokstavligen “your home away from home”. Vilket ställe! Så charmigt, avslappnat och genuint. Dessutom ligger i hajpade Itacare i Brasilien. På Vila Barracuda står det lokala och bohemiska i fokus. Det här är för dig som älskar aktivitet. Eller vad sägs om surfing, yoga, SUP och Trekking ? Ett hett tips är att lägga all din energi på surfingen som står i fokus i Itacare. Kanske för att WQS anordnas här varje år.

 

Vana-Retreat-1

 

Indiska Vana Retreat Malsi Estate är magiskt! En kombination av ett ashram och en wellness retreat. Redan vid incheckningen blir du tilldelad en doktor och ett program speciellt utformat för just dig. På Vana lämnas nämligen inget åt slumpen. Här tar man hand om hela kroppen; fysisk, psykisk och emotionellt. Yoga, ta behandlingar i Vanas spa, bli som pånyttfödd på ett watsu pass eller häng vid poolen och bara njut. Vana har något för alla. Vana Wellness Cuisine kan jag fortfarande drömma om dagligen för att inte tala om Vanas otroliga läge invid Himalaya.

 

mukul-1

 

Nicaragua är hett, hett, hett och Mukul Beach, Golf & Spa likaså! Mukul, som betyder hemlighet, ligger direkt vid Stilla havet och fantastiska Playa Manzanillo på Emerald Coast.  Här ligger man inte på latsidan. Eller vad sägs om att hängaa med hotellets adventure rangers och upptäck Nicaraguas natur, surfa, yoga, paddla, SUP eller surfa?

 

Kamalaya-1-1

 

Behöver du stressa ner, få hjälp att sova, komma i form, eller hitta balans? Lägg Kamalaya i Koh Samui på minnet. Kamalaya har en holistisk hälsosyn som kombinerar kropp, själ och tanke. Träna, ta behandlingar, njut, yoga och njut lite mer. Oförglömligt är vad Kamalaya är.

 

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.