Är detta världens härligaste hotell?

IMG_1278

 

Jag får ofta frågan vilket hotell som jag tycker är bäst i världen. Svår fråga då det finns så många fantastiska hotell men det beror ju också på vad du söker och vem du reser med. För mig är sällskapet viktigare än något annat. Men om jag verkligen måste välja då?  Enligt mig så är alla hotell som tillhör Aman Resorts  bättre än bäst. Dessvärre krävs det en riktigt saftig budget för att checka in här. Men för dig som verkligen vill unna dig – skriv upp detta på din lista!

 

IMG_5055

 

Nyligen checkade jag in på Amanruya. Amanruya ligger i Turkiet, närmare bestämt i Bodrum. Redan vid incheckningen känner du att du aldrig någonsin kommer vilja checka ut. Amanruya har inga hotellrum. Nix här får man sin egen lilla villa med egen pool och liten charmig cabana. När man vill ta sig någonstans lyfter man bara på luren så kommer en golfbil och plockar upp en.

 

IMG_5194

 

Det bästa med hela hotellet är deras charmig strand. Extremt vacker setting, turkost vatten och helt privat. Knappt så du ens ser någon annan gäst. När du vill få en break från solen kan du strosa upp till strandrestaurangen.

 

IMG_1288

 

Här måste du bara beställa en gazpacho. Det blir liksom inte bättre. Eller jo kanske för dig som gillar att hänga i ett spa. Då kan du nämligen checka in dig och din kropp på Amanruyas spa. Jag testade deras massage som inte var dum alls.

 

IMG_1303

 

Middag äter du vid poolen. Här kan du välja mellan dagens fiskefångst eller kockens favorit – hummer. Personligen kunde jag knappt stilla mig förrän jag fick tassa till mitt ”hus” igen. Avslutade kvällen med ett kvällsdopp i ”min” pool. WOW. För dig som är nyfiken på Amans övriga hotell så kan jag starkt rekommendera följande;

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.