Snyggaste designhotellet i Amsterdam

Är du på jakt efter det perfekta weekendresmålet? Då tycker jag att du ska ställa in ditt sikte på Amsterdam. Direktflyg, spännande restaurangscen och ett stort utbud av tuffa hotell. Får jag drömma checkar jag in på den här designdrömmen.

Mitt på Van Baerlestraat 27 bland trendiga butiker och museer ligger omskrivna Hotel Conservatorium. En dröm för dig som tycker om inredningen och konst.

Alla rum på Conservatorium är helt fantastiska. Ombonade, rymliga och med badrum som du helst av allt skulle vilja plocka med dig hem (för att inte tala om rummens walk in closet). Om jag får välja checkar jag in i Concerto Sviten. En svit på två våningar där sovrummet (bilden) ligger överst. Nedanför finns vardagsrum och häng-yta.

Erkänn att man bara vill hänga i badrummet!?

Lobbyn på Conservatorium är fantastsik! En ljusgård uppdelad i lobby och restaurang. Om du inte är incheckad skulle jag ändå tipsa dig om att komma förbi för en av världens bästa hotellfrukostar eller en cocktail i lobbyn.

Conservatorium är en naturlig samlingsplats för såväl inresta som lokala stjärnor.

Eftermiddagen tillbringas bästa i hotellets spa. Ett extra plus för Watsu-poolen. För dig som gillar att basta erbjuds både ångbastu, vanlig bastu och en hamam.

Innan du åker vidare för en middag på 5 & 33 rekommenderar jag att kika förbi hotellets bar, Tunes Bar, som är kända för sitt utbud av Gin. Dessutom skön musik och bra häng!

Foto: Conservatorium Hotel

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.