Fyra hotellnykomlingar att hålla koll på just nu

Hotellnyheterna avlöser varandra – just nu har jag siktet instället på dessa fyra nykomlingar.

The Ned – London

Londonbaserade Soho House och New Yorks Sydell Group (ägare till The Nomad och The Line) har skapat The Ned i London. Soho House är en exklusiv kombination av medlemsklubb och hotellkedja som startades i London av Nick Jones. The Ned andas exklusivitet, kreativitet och vintage. Det femstjärniga hotellet – 252 rum, nio restauranger och en privat medlemsklubb. Utöver The Neds inredning så är det den privata medlemsklubben Ned’s Club som fångar mitt intresse. Klubben, som är tillgänglig för medlemmar och hotellgäster, har en takterrass med pool, restaurang och 360-graders utsikt över hela London. Missa inte heller att besöka bankvalvet beläget två våningar under jord. Valvet som är mest känt från James Bond rullen Goldfinger är numera omgjort till cocktailbar. För dig som inte bara vill äta och dricka finns givetvis ett fulländat gym och en spa-avdelning på hotellet. Ned’s Club Relax har en 20 meter lång inomhuspool, hamam, bastu, ångbastu, ett Cowshed Spa, relaxavdelning och en juicebar. Det blir inte hetare i London just nu.

Palacio Tangara – São Paulo

Hetaste snackisen i Brasilien är Palacio Tangara i São Paulo. Hotellet har 141 rum och är – precis som du förväntar dig av hotellproffsen Oetker Collection  – fantastiskt. Jean-Georges Vongerichten står för maten, Sisley för hotellets spa och alla Brasiliens toppdesigners för inredningen. Ett måste att checka in på om du är i krokarna.

The Whitby – New York

Äntligen öppnar Firmdale Hotels sitt senaste tillskott – The Whitby – i New York. Hotellet ligger på 56:e gatan mellan 5 och 6e avenyn och är precis lika underbart som alla andra av Firmdales hotell. Stilsäkra inredaren Kit Kemp och hennes man Tim är kända för sin träffsäkra stil, ombonade rum och levande atmosfär – något man verkligen återfinner på The Whitby. Ett härligt nytillskott på Manhattan.

Ultima Gstaad – Gstaad

Chicka skidorten Gstaad är lika populär på sommaren som på vintern. Nyligen öppnade härliga Ultima Gstaad. Hotellet är härligt, snyggt och lyxigt. Vem vill inte checka in bland Hermès och Dedar prylar? Missa inte glaspianot från Schimmel som är en hyllning till artisten Alicia Keys – ägarnas stora idol.

Foto: The Ned, The Whitby, Ultima Gstaad, Palacio Tangara

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.