10 skönhetsprodukter du inte vill resa utan

Mitt handbagage är väl genomtänkt när jag reser och  jag är extremt noggrann med vilka skönhetsprodukter jag packar med mig i min necessär. Nedan listar jag 10 av mina måsten som flyger med mig jorden runt just nu.

 

skarmavbild-2016-09-27-kl-08-23-25

 

Det är viktigt när du reser mycket och spenderar många timmar i luften att ta väl hand om din hud. Jag flyger ingenstans utan att boka en Elemis BIOTEC behandling. Det här är en riktig boost-behandling som får en att känna sig som ny. Behandlingen testade jag första gången på The House of Elemis i London men till min stora glädje finns den nu även på Qvi Si  samt Elements Spa i Stockholm.

 

mw

 

Jag är helt besatt av den här franska bästsäljaren. Micellar Water från Codage avlägsnar alla typer av makeup  samtidigt som den vårdar, rengör och återfuktar. Enkel och smidig att ha med sig ombord. Ett extra plus att den finns som travel size.

 

serum

 

Hydration Intense från Codage finns i både 30 och 50 ml. Det här serumet är det bästa jag har testat i fuktväg då det nästan lägger sig som en hinna över ansiktet. Perfekt på en långflygning.

 

cream

 

Biotec Skin Energising Day/Night Cream återfuktar huden till uppemot 12 timmar. Det här är krämen med extra allt. Personligen föredrar jag nattkrämen. Ett extra plus  för den smidiga förpackningen.

 

mask

 

Mitt smartaste knep när flyger lång är att ha med mig en ansiktsmask som man även kan sova med. Jag är ett stort fan av Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask. Men på senaste har den här fantastiska masken, Invisapeel, från Zo Medical seglat upp på min topplista.

eye

Jag är ögonkrämens bästa vän! Just nu hänger den här lilla smidiga rackaren från Elizabeth Arden PRO med mig på alla långa och korta resor.

elemis-handk

Sweet Orchid Hand & Nail Cream från Elemis doftar inte bara ljuvligt utan sjunker även snabbt in i huden.

lips

 

By Terrys Baume de Rose är det perfekta ressällskapet för dig som avskyr torra läppar. Praktisk förpackning och en produkt som har många användningsområden. Utöver läpparna brukar jag även använda Baume de Rose på nagelbanden.

 

torrschampo

COLABs torrschampo kommer i en praktisk resestorlek. Jag använder mest den här produkten för att få håret att dofta gott och nytvättat. För dig som söker den schamponerande effekten så funkar den utmärkt för det med. Min favorit? Monaco.

light-exp

 

By Terrys Light-Expert Click Brush är ditt optimala resesällskap! By Terrys Light-Expert Click Brush är den den perfekta ready-to-use produkten och en foundation som är superenkelt att applicera.

 

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.