10 nya paradishotell jag drömmer om att besöka

Belize, Maldiverna, Laos, Argentina, Bali eller Seychellerna? Drömmen om paradiset finns faktiskt på riktigt. Här listar jag tio nya paradishotell jag drömmer om att få besöka. Ni hänger väl med?

COMO UMA CANGGU, BALI

COMO Echo Beach är det senaste tillskottet från COMO Hotels. Hotellgruppen är främst känd för sitt renlevnadstänk, COMO Shambhala, där hälsosam mat varvas med holistisk träning och underbara spa-upplevelser. Mig hittar ni plaskandes i vattnet i ett desperat försök att lära mig att surfa eller på COMO Beach Club spanandes på alla som faktiskt lyckas ta sig upp på brädan.

AWASI IGUAZÚ, ARGENTINA

I februari öppnar äntligen Awasi Iguazú i Argentina. Lodgen ligger ett stenkast från Iguazúfallen. Här bland träden gömmer sig 14 fantastiska villor som alla har egen pool och utomhusdusch. Husens design och placering är unik. Alla villor är utrustade med en personlig guide och en jeep – allt för att maxa din upplevelse. Upptäcktsfärderna i krokarna är många och noggrant utvalda av en biolog och en proffsfotograf. Jag ser fram emot att få uppleva vattenfallen, regnskogen och djurlivet innan jag slår mig ner i restaurangen med ett glas rött och njuter av Aarón Castillos ljuvliga mat.

BLACKADORE CAYE, BELIZE

Är du ett fan av Leonardo DiCaprio? Då ska du kolla in det här! I vår öppnar nämligen skådespelaren upp sitt efterlängtade ekoresort, Blackadore Caye vid Belize. Naturen vid Blackadore Caye är helt unikt med världens näst största korallrev och ett av de rikaste fiskliven man kan tänka sig. Blackadore Caye är designat av Jean-Michel Gathy som även designat Cheval Blanc Randheli och Aman Venedig. Hela ön drivs av förnyelsebarenergi och här är plast och bekämpningsmedel är strikt förbjudet – allt för att främja naturen och vattnet runtomkring. DiCaprios dröm av att skapa världens lyxigaste gröna resort har lyckats. Visst ser det sagolikt ut!?

FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLERNA

Vill du precis som jag gärna äta middag i en ombyggd fyr, få organiska spabehandlingar, göra anti-gravity yoga med utsikt över oändligt turkost vatten eller dyka bland korallrev? Då ska nya Four Seasons Desroches Island sättas högst upp på din önskelista. Det här hotellet har allt och lite till. Tröttnar du på Robinson Kruse livet kan du enkelt ta dig tillbaka till systerhotellet på Seychellernas största ö, Mahé.


MIAVANA, MADAGASKAR

Madagaskar är en destination att lägga på minnet – ett paradis med orörda stränder, turkost vatten, otrolig regnskog och underbara naturupplevelser. En upplevelse utöver det vanliga får du om du checkar in på nyöppnade ekohotellet Miavana. En privat ö med 14 soldrivna villor, infinitypooler och en aktivitetslista som får en att tappa andan. Missa inte att ta en tur med en av hotellets två helikoptrar för att upptäcka de underbara öarna runt omkring. Mig hittar ni i en av solsängarna sippandes på en paraplydrink. Det finns ingen annan plats i världen likt denna – tala om barfotalyx!

5 andra paradishotell att hålla ögonen på

Fler tips hittar du på Instagram @ lovisa_degeer

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.

Signa upp dig på
World Citizens veckobrev

Så får du de bästa tipsen och de roligaste resenyheterna från hela världen.

Denna information kommer aldrig att delas för tredje del.